contact | jobs version française
U bent hier:  Home
Slimme Verlichting evenementen

pic_surveymonkey_header

Workshops & infoavonden
Voorlopig geen nieuwe data
lees meer »
volgend evenement
er zijn geen evenementen gevonden
Nieuws en informatie
13-3-2017
Deze nota is verzonden naar de erkende organismen. De wetgevende overheid laat toe dat in elektrische installaties van huishoudelijke lokalen automatische differentieelstroominrichtingen type B geplaatst worden overeenkomstig de voorwaarden vermeld in de nota nr. 75.
12-1-2017
Een fotovoltaïsche of PV installatie zet de energie van zonlicht rechtstreeks om in elektriciteit. Ze maakt hiervoor gebruik van het fotovoltaïsch effect (de afkorting komt van het Engels Photo Voltaics). Deze Technische Voorlichting Elektriciteit (TVE) bevat richtlijnen om te komen tot een kwaliteitsvolle PV installatie op elektrisch gebied.

 

 

 

 

   

Wat is Tecnolec vzw?

Tecnolec is erkend als Gelijkgesteld Collectief Centrum door de FOD Economie. Collectieve centra zijn onderzoekscentra ingesteld op een sectorale basis. Ze worden opgericht om de technische vooruitgang in hun sector te promoten en te coördineren.

Tecnolec is eveneens het technisch kenniscentrum voor alle werkgevers en werknemers van de elektrotechnische sector (PSC 149.01) en wordt bestuurd door de sociale partners van deze sector.

De missie van Tecnolec is het verdiepen van de kennis en de kunde van de werknemers en het versterken van de competitiviteit van de bedrijven die onder de bevoegdheid vallen van het paritair subcomité voor de elektriciens 149.01 door strategisch onderzoek, innovatiemonitoring, technologische dienst- en adviesverlening, informatieverspreiding en innovatiestimulering. 

Om deze missie te realiseren, heeft Tecnolec een aanbod uitgewerkt (klik op foto's in de bewegende balk).

 

Website door Analyz-it |  Inhoud door Tecnolec |  Gebruiksvoorwaarden |  Login