contact | jobs version française
U bent hier:  Home
Smart Home evenementen

pic_blanco_blauw_1

Smart Home slotevent

22 september 2015

lees meer »
Slimme Verlichting evenementen

pic_surveymonkey_header

Workshop 4
  • Hoe krijg je een tevreden led-klant?
  • Wat is slim aan de 1° generatie Slimme verlichting?

 

op 5 verschillende locaties
oktober/november/december 2015

info + inschrijvingen

lees meer »
volgend evenement
Als het brandt ......
Voorzorgsmaatregelen tegen brand en branddetectie

Infoavond op 4 locaties

oktober 2015
lees meer »
volgend evenement
DC netten en netsystemen
Infoavond op 4 locaties

november 2015
lees meer »
Nieuws en informatie
22-9-2015
Grootschalige elektriciteitsproductie op zee is onmisbaar in de hernieuwbare energiemix. Offshore windenergie biedt ook nieuwe kansen voor tewerkstelling in een duurzame sector. Bovendien is het één van de sterke troeven waarmee we onze onafhankelijkheid in energievoorziening kunnen realiseren. KU Leuven en de Universiteit Gent organiseren vanaf volgend academiejaar (2015-2016) samen een permanente vorming die op postacademisch niveau het domein van Offshore Windenergie uitdiept.
1-7-2015
Het Vlaamse, Brusselse en Waalse Gewest hebben een certificatiesysteem uitgewerkt voor installateurs van groene energie. Momenteel bestaat dit voor 6 kleinschalige/residentiële energiesystemen. Installateurs die over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om een installatie op een kwaliteitsvolle manier te plaatsen, kunnen een officieel “certificaat van bekwaamheid” behalen voor één of meer systemen. Thomas More biedt de opleiding tot “gecertificeerd installateur - fotovoltaische systemen” aan. De opleiding duurt 7 dagen. Meer informatie en inschrijving:
1-1-2015
Het Vlaams Energie Agentschap (VEA) publiceerde recent de minimale eisen voor het vernieuwen van installaties bij renovatie. Vanaf 1 januari 2015, zullen nieuwe eisen gelden voor de installaties.
23-10-2014
Onze elektronische nieuwsbrieven zijn gratis. Je inschrijven kan via 'lees meer'.

 

 

 

 

 

 

  

 

Ons aanbod

 

Wat is Tecnolec?


Tecnolec vzw is het technisch kenniscentrum voor alle werkgevers en werknemers van de elektrosector (PSC 149.01).  Tecnolec wordt bestuurd door de sociale partners van deze sector.

De missie van Tecnolec is het verdiepen van de kennis en de kunde van de werknemers en het versterken van de competitiviteit van de bedrijven die onder de bevoegdheid vallen van het paritair subcomité voor de elektriciens 149.01 door strategisch onderzoek, innovatiemonitoring, technologische dienst- en adviesverlening, informatieverspreiding en innovatiestimulering. 

Om deze missie te realiseren, heeft Tecnolec een aanbod uitgewerkt (klik op foto's in de bewegende balk).

 

Website door Analyz-it |  Inhoud door Tecnolec |  Gebruiksvoorwaarden |  Login