contact | jobs version française
U bent hier:  Home
Smart Home evenementen

pic_blanco_blauw_1

Smart Home workshops over Internet en IP

APRIL 2014 - JUNI 2014

info + inschrijven via lees meer

lees meer »
Slimme Verlichting evenementen

pic_surveymonkey_header

Workshops april - mei - juni 2014 op diverse locaties in Vlaanderen.

info + inschrijven via lees meer

lees meer »
volgend evenement
"Zonnebatterijen" - energieopslag met PV-installaties en batterijen
Info-avond op 5 locaties

MEI-JUNI 2014

Info + inschrijven via lees meer
lees meer »
Nieuws en informatie
8-5-2014
De 8ste editie van de Promotiedag Duurzame Verlichting zal plaats vinden op 8 mei in de Ghelamco arena te Gent. Naast de lezingen en de beurs, plannen we tevens enkele begeleide bezoeken aan de Ghelamco arena zelf – al dan niet met een focus op licht.
Meer info + inschrijven via download.
Nieuwe directeur Tecnolec
22-4-2014
Wij danken de heer Kris Van Dingenen voor zijn jarenlange inzet als directeur. Vandaag verwelkomen wij de heer Peter Claeys aan het roer van Tecnolec.
1-1-2014
'Windkracht 13' is een project dat kadert binnen het Nieuw Industrieel Beleid en wordt financieel ondersteund door het Agentschap Ondernemen. Het project heeft als doel de markt voor kleine en middelgrote windturbines (KMWT) open te breken en wordt door de Universiteit Gent (Power Link) uitgevoerd. Tecnolec fungeert hierin als mede-uitvoerder en zal op regelmatige tijdstippen informatie verstrekken a.d.h.v. nieuwsbrieven en informatiesessies. Meer informatie vindt u via onderstaande link.

 

 

 

 

 

 

Ons aanbod

 

Wat is Tecnolec?


Tecnolec vzw is het technisch kenniscentrum voor alle werkgevers en werknemers van de elektrosector (PSC 149.01).  Tecnolec wordt bestuurd door de sociale partners van deze sector.

De missie van Tecnolec is het verdiepen van de kennis en de kunde van de werknemers en het versterken van de competitiviteit van de bedrijven die onder de bevoegdheid vallen van het paritair subcomité voor de elektriciens 149.01 door strategisch onderzoek, innovatiemonitoring, technologische dienst- en adviesverlening, informatieverspreiding en innovatiestimulering. 

Om deze missie te realiseren, heeft Tecnolec een aanbod uitgewerkt (klik op foto's in de bewegende balk).

 

Website door Analyz-it |  Inhoud door Tecnolec |  Gebruiksvoorwaarden |  Login