contact | jobs version française
U bent hier:  Home
Smart Home evenementen

Dit project liep van 1 oktober 2011 tot 30 september 2015.

lees meer »
Slimme Verlichting evenementen

pic_surveymonkey_header

Workshop 4
  • Hoe krijg je een tevreden led-klant?
  • Wat is slim aan de 1° generatie Slimme verlichting?

 

06/10/2015 Gent
13/10/2015 Kontich
26/11/2015 Kortrijk
01/12/2015 Heusden-Zolder

lees meer »
volgend evenement
er zijn geen evenementen gevonden
Nieuws en informatie
1-12-2015
De cursus neemt een halve dag in beslag. De prijs bedraagt 250€ per persoon en omvat naast de cursus ook een welkomstlunch en netwerkdrink.
Inschrijven kan via onderstaande link, na het aanmaken van een account.
1-12-2015
Kennismakingscursus voor bedrijven die nieuw zijn in de PV-wereld, bijvoorbeeld bedrijven uit de bouwsector. Interessante cursus ook voor bedrijven die een update willen over de nieuwste evoluties, of hun werknemers een breder overzicht willen geven op dit domein.
Info via lees meer.
20-10-2015
Onze elektronische nieuwsbrieven zijn gratis. Je inschrijven kan via 'lees meer'.
25-9-2015
Het Laboratorium voor Lichttechnologie & Groen Licht Vlaanderen stappen af van de intensieve tweejaarlijkse specialisatiecursus. Vanaf nu bieden we op regelmatige basis een module aan die meestal gespreid wordt over twee dinsdagen (2 opeenvolgende weken). De frequentie waarmee een module wordt ingericht hangt af van de populariteit. Op deze manier trachten we flexibeler in te spelen op de vraag naar opleiding.
22-9-2015
Grootschalige elektriciteitsproductie op zee is onmisbaar in de hernieuwbare energiemix. Offshore windenergie biedt ook nieuwe kansen voor tewerkstelling in een duurzame sector. Bovendien is het één van de sterke troeven waarmee we onze onafhankelijkheid in energievoorziening kunnen realiseren. KU Leuven en de Universiteit Gent organiseren vanaf volgend academiejaar (2015-2016) samen een permanente vorming die op postacademisch niveau het domein van Offshore Windenergie uitdiept.
1-7-2015
Het Vlaamse, Brusselse en Waalse Gewest hebben een certificatiesysteem uitgewerkt voor installateurs van groene energie. Momenteel bestaat dit voor 6 kleinschalige/residentiële energiesystemen. Installateurs die over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om een installatie op een kwaliteitsvolle manier te plaatsen, kunnen een officieel “certificaat van bekwaamheid” behalen voor één of meer systemen. Thomas More biedt de opleiding tot “gecertificeerd installateur - fotovoltaische systemen” aan. De opleiding duurt 7 dagen. Meer informatie en inschrijving:
1-1-2015
Het Vlaams Energie Agentschap (VEA) publiceerde recent de minimale eisen voor het vernieuwen van installaties bij renovatie. Vanaf 1 januari 2015, zullen nieuwe eisen gelden voor de installaties.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Ons aanbod

 

Wat is Tecnolec vzw?

 

Tecnolec is erkend als Gelijkgesteld Collectief Centrum door de FOD Economie. Collectieve centra zijn onderzoekscentra ingesteld op een sectorale basis. Ze worden opgericht om de technische vooruitgang in hun sector te promoten en te coördineren. Meer details via deze link.

Tecnolec is eveneens het technisch kenniscentrum voor alle werkgevers en werknemers van de elektrotechnische sector (PSC 149.01) en wordt bestuurd door de sociale partners van deze sector.

De missie van Tecnolec is het verdiepen van de kennis en de kunde van de werknemers en het versterken van de competitiviteit van de bedrijven die onder de bevoegdheid vallen van het paritair subcomité voor de elektriciens 149.01 door strategisch onderzoek, innovatiemonitoring, technologische dienst- en adviesverlening, informatieverspreiding en innovatiestimulering. 

Om deze missie te realiseren, heeft Tecnolec een aanbod uitgewerkt (klik op foto's in de bewegende balk).

 

Website door Analyz-it |  Inhoud door Tecnolec |  Gebruiksvoorwaarden |  Login