contact | jobs version française
U bent hier:  Home
Smart Home evenementen

pic_blanco_blauw_1

Smart Home workshops over Internet en IP

september 2014 - juni 2015

info + inschrijven via lees meer

lees meer »
Slimme Verlichting evenementen

pic_surveymonkey_header

Workshops 2 : LED-expeditie

september - oktober 2014

info + inschrijven via lees meer

lees meer »
volgend evenement
er zijn geen evenementen gevonden
Nieuws en informatie
1-1-2015
Het Vlaams Energie Agentschap (VEA) publiceerde recent de minimale eisen voor het vernieuwen van installaties bij renovatie. Vanaf 1 januari 2015, zullen nieuwe eisen gelden voor de installaties.
9-10-2014
Deze cursus (3 dagen) biedt een breed en duidelijk overzicht van alle aspecten die bij het ontwerp en dimensioneren van elektrische laagspanningsinstallaties aan bod komen. Deze opleidingen worden georganiseerd door IVPV in samenwerking met LEMCKO van de Universiteit Gent.
7-10-2014
Jouw innovatie start hier!
17-9-2014
Vakbeurs voor installatietechnieken, binnenklimaat, sanitair, elektrotechniek, verlichting, automatisering en beveiliging van gebouwen.
17-9-2014
Power quality is een veel gebruikt begrip maar niet steeds even duidelijk wat dit juist omvat. Deze cursus (2 dagen) biedt een breed en duidelijk overzicht van alle aspecten die onder power quality vallen, dit zowel in theoretische als in praktische sessies. Deze opleidingen worden georganiseerd door IVPV in samenwerking met LEMCKO van de Universiteit Gent.
12-9-2014
Interactieve workshop rond daglichttoetreding en daglichtregelsystemen op de professionele dag van de Passive House bouw- & renovatiebeurs - Tour & Taxis Brussel - deelname is gratis, inschrijven verplicht (beperkt aantal plaatsen)
4-6-2014
Classificatie van lampen en dimsystemen, problematiek en oplossingen. Het uitgebreide document vindt u via onderstaande link.
1-1-2014
'Windkracht 13' heeft tot doel de markt voor kleine en middelgrote windturbines (KMWT) open te breken en wordt door de Universiteit Gent (Power Link) uitgevoerd. Tecnolec fungeert hierin als mede-uitvoerder en zal regelmatig informatie verstrekken via nieuwsbrieven en informatiesessies.

 

 

nieuwe workshops nu online

 

 

 Smart Home

pic_pijl 

 

  

 

 

 

Slimme verlichting

pic_pijl 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons aanbod

 

Wat is Tecnolec?


Tecnolec vzw is het technisch kenniscentrum voor alle werkgevers en werknemers van de elektrosector (PSC 149.01).  Tecnolec wordt bestuurd door de sociale partners van deze sector.

De missie van Tecnolec is het verdiepen van de kennis en de kunde van de werknemers en het versterken van de competitiviteit van de bedrijven die onder de bevoegdheid vallen van het paritair subcomitĂ© voor de elektriciens 149.01 door strategisch onderzoek, innovatiemonitoring, technologische dienst- en adviesverlening, informatieverspreiding en innovatiestimulering. 

Om deze missie te realiseren, heeft Tecnolec een aanbod uitgewerkt (klik op foto's in de bewegende balk).

 

Website door Analyz-it |  Inhoud door Tecnolec |  Gebruiksvoorwaarden |  Login