contact | jobs version française
U bent hier:  Home
Smart Home evenementen

pic_blanco_blauw_1

Smart Home workshops over Internet en IP

januari 2015 - juni 2015

info + inschrijven via lees meer

lees meer »
Slimme Verlichting evenementen

pic_surveymonkey_header

Binnenkort verneem je meer nieuws over onze volgende workshops
lees meer »
volgend evenement
er zijn geen evenementen gevonden
Nieuws en informatie
1-1-2015
Het Vlaams Energie Agentschap (VEA) publiceerde recent de minimale eisen voor het vernieuwen van installaties bij renovatie. Vanaf 1 januari 2015, zullen nieuwe eisen gelden voor de installaties.
23-10-2014
Onze elektronische nieuwsbrieven zijn gratis. Je inschrijven kan via 'lees meer'.
4-9-2014
“In navolging van de eerste opleiding (eerste semester van 2013) organiseert Professor Christian Bouquegneau* van de Universiteit van Bergen onder de koepel van het BEC-CEB, tijdens het vierde trimester van 2014, een Nederlandstalige(NL)/Engelstalige(EN) opleiding. Deze opleiding is verspreid over 10 namiddagen van telkens 3 uur (van 14u tot 17u, cfr. onderstaand uurrooster) in de gebouwen van de Polytechnische Faculteit van de Universiteit van Bergen. Deze opleiding zal gewijd zijn aan de nieuwe normeringen (op internationaal – Europees en Belgisch niveau : IEC NBN EN 62305, editie 2 : 2010) inzake bliksembeveiliging.”
1-1-2014
'Windkracht 13' heeft tot doel de markt voor kleine en middelgrote windturbines (KMWT) open te breken en wordt door de Universiteit Gent (Power Link) uitgevoerd. Tecnolec fungeert hierin als mede-uitvoerder en zal regelmatig informatie verstrekken via nieuwsbrieven en informatiesessies.
 

 

 

 

 

 

 

Ons aanbod

 

Wat is Tecnolec?


Tecnolec vzw is het technisch kenniscentrum voor alle werkgevers en werknemers van de elektrosector (PSC 149.01).  Tecnolec wordt bestuurd door de sociale partners van deze sector.

De missie van Tecnolec is het verdiepen van de kennis en de kunde van de werknemers en het versterken van de competitiviteit van de bedrijven die onder de bevoegdheid vallen van het paritair subcomité voor de elektriciens 149.01 door strategisch onderzoek, innovatiemonitoring, technologische dienst- en adviesverlening, informatieverspreiding en innovatiestimulering. 

Om deze missie te realiseren, heeft Tecnolec een aanbod uitgewerkt (klik op foto's in de bewegende balk).

 

Website door Analyz-it |  Inhoud door Tecnolec |  Gebruiksvoorwaarden |  Login